Havza İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Belediye Başkan'ı Murat İkiz'i ziyaret ederek hafta etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans için davetiyesini verdi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçede her yıl ziyaret ve bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Müftü Akyazı, belediye yönetiminin her zaman yanlarında yer aldığını söyledi.

İKİZ'DEN HAYIR DİLEĞİ
Kutlu Doğum gibi önemli bir gün nedeniyle kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını söyleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Alemlererahmet olarak gönderilen Hz. Peygamberimizin böylesine anlamlı ziyaret ve etkinliklerle anılmasından dolayı mutluyuz. Peygamberimizin hayatının doğru okunması, anlamlandırılması ve gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılması için büyüklere önemli görevler düşüyor. Kutlu Doğum Haftası inşallah tüm İslam dünyasına hayırlar getirir. Umarım ki dünyada savaşlar bir an evvel son bulur ve insanlık barışa ulaşır" diye konuştu.

KİTAP HEDİYE ETTİ
Ziyaretin sonunda Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Başkan İkiz'e kitap, kısa sureler kartelası ve çiçek takdim ederken, Başkan İkiz'i Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans için davetiye verdi. Akyazı'ya Havza Müftülüğü Şefi Aslan Kıbrıs Yıldırım ile Müftülük personeli eşlik etti.