Göztepe maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurgulayan Korukır, "Göztepe maçında yaşayacağımız puan kaybı ile lig bitti diyemem. Biz eğer arada 5-6 puan fark varken, Play-off'ta geriye kalan 15 puan dururken 1 maçta puan kaybettik diye şansımız bitti diyemeyiz" dedi

KARAMSARLIĞA GEREK YOK
Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Göztepe maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, şunları söyledi. "Göztepe bizim rakibimiz. Göztepe maçını kazanıp son haftaya kadar mücdaleye devam edeceğiz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Maça çok iyi odaklandık. Adanaspor maçının bütün olumsuzluklarını unuttuk. Karamsarlığa gerek yok. İyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.

SONUNA KADAR MÜCADELE
Göztepe maçında yaşayacağımız puan kaybı ile lig bitti diyemem. Öbür takımlarında maçları oynanacak. Onların da alacağı skorlar önemli. Biz kazanmak adına her şey yapacağız. Biz eğer arada 5-6 puan fark varken, Play-off'ta geriye kalan 15 puan dururken 1 maçta puan kaybettik diye şansımız bitti diyemeyiz. Ama aradaki puan farkı 8-9 olursa o zaman gerçekçi olmak lazım. Biz son haftaya kadar savaşmaya devam edeceğiz. İnşallah Play-Off'a da kalacağız. "

Muhammet ÇAVUŞOĞLU