Samsun'un Terme İlçesi'nde, teyzesinin kızını seven ve ailesini alarak istemeye giden kişi, verilen olumsuz cevap nedeniyle cinnet geçirdi. Tabancasını çeken öfkeli şahıs, teyzesinin kızını ve annesini tabancayla vurduktan sonra canına kıydı.

TEYZE KIZINA AŞIK OLDU

Evci Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre 53 yaşındaki İsmet K., bir süre öne eşinden boşanan 46 yaşındaki teyzesinin kızı Emine G.'ye aşık oldu. Ailesini yanına alarak teyzesinin evine kız istemeye giden İsmet K., verilen olumsuz cevap nedeniyle cinnet getirdi.

ÖNCE ONLARI SONRA...

Belinden çıkardığı tabancasını ateşleyen İsmet K., Emine G. ve 78 yaşındaki annesi Narin Y.'ye kurşun yağdırdı. Daha sonra evden ayrılan İsmet K., tabancasını başına dayayıp tetiği çekti.

ANNE YARALI, KIZI ÖLDÜ

Çevredekilerin silah seslerini duyarak jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip ve sağlık personeli sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servi ekibi, İsmet K. ve Emine G.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan anne Narin Y. ise kaldırıldığı Terme Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kurşunun sağ omzundan girip sol omzundan çıktığı öğrenilen Narin Y., tedavisinin ardından taburcu edildi.

BUNU NASIL YAPTI?

Olay meydana geldiği sırada yakınlarda bulunan İsmet K.'nın amcasının oğlu Feyzat K., "Kime sorarsanız sorun, İsmet'in böyle bir şey yapacağına kimse inanmazdı" dedi.

KAVGA BİLE ETMEZDİ

İnşaatlarda çalışan İsmet K.'nin arkadaşı Erhan K. ise, "İsmet'in daha önce kavga ettiğini bile gören olmamıştır. Böyle bir şey yapacağı aklımızın ucundan geçmezdi. Bizim duyuduğumuza göre İsmet teyzesinin kızını istemiş ama verilmediği için cinnet getirmiş" ifadelerini kullandı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Olayın ardından intihar eden İsmet K'nin cenazesi, Evci Mahallesi'nde bulunan Gökseki Camii'nde kılınan öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Emine G'nin cenazesi ise Merkez Cami'nde kılınan öğle namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Tayfur KARA