Kırmızı-beyazlı takımın Sportif Direktörü Coşkun Zeren yarın akşam oynanacak zorlu Göztepe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Çalışmaların tamamlandığını ifade eden Zeren, tüm camia olarak bu maça hazırlandıklarını belirtti.

Göztepe maçını bir fırsat maçı olarak gördüklerinin altını çizen Coşkun Zeren, 'Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Kendi sahamızda Göztepe'yi yenmemiz lazım. Haftanın son maçını oynayacağız. Bunu bizim açımızdan avantaj olarak görüyoruz. Dün puan kaybeden takımlar oldu. Bugün de muhtemel puan kayıpları olabilir. Bu maç yukarıdaki takımlarla arayı kapatmamız için bir fırsat. Takımımız maça hazır. Başkanımız ve yönetimimiz antrenmanları takip ediyor. Göztepe maçına tek yürek olarak hazırlanıyoruz. Uzun bir süre sonra taraftarımızla maç oynayacağız. 3 hafta gibi bir süre oldu. Bu bizim için çok önemli. Son antrenmanımızı tamamladık. Maça hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırız. İnanıyorum ki Perşembe günü taraftarımızla beraber Göztepe maçını alacağız' diye konuştu.

'BU TAKIM TARAFTARLA BERABER İNANILMAZ BİR PERFORMANS SERGİLİYOR'

Taraftarın takımı olumlu yönde etkilediğini aktaran Zeren, 'Taraftarların 1. dakikadan 90. dakikaya kadar bizi destekleyeceklerini biliyoruz. Çünkü çok önemli bir maç oynayacağız. Seyircilerimizin sahayı dolduracaklarını biliyoruz. Bizim açımızdan adeta bir varoluş maçı. O yüzden bütün taraftarları stada davet ediyoruz. Bu takım taraftarla beraber inanılmaz bir performans sergiliyor. Herkesi, Perşembe günü saat 19.00'daki bütün işlerini bırakıp, 19 Mayıs Stadyumu'nda bizlerle olmaya davet ediyorum. Bizim çocuklarımız gerekenleri yapacaklardır zaten' şeklinde konuştu.