Sosyal belediyecilik anlayışı ile yardıma muhtaç her kesimden vatandaşa yardım eli uzatan Ayvacık Belediye Başkanı Belur, Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlarla bayramlaşırken Fatma Erol'u da unutmadı.

'EV' SÖZÜ VERDİ

Esenyurt Mahallesi'nde engelli kızı ile birlikte koşullar altında yaşam mücadelesi veren Fatma teyzeyi ziyaret eden Başkan Belur hem elini öptü hem de kendisine ev yapma sözü verdi.

O BİZİM ANNEMİZ

Vatandaşların refahına katkı sunmak açısından belediyelerin her konuda üstüne düşeni yapması gerektiğini ifade eden Başkan Belur, 'Bu kapsamda temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve hayatlarını en düşük seviyede bile sürdürmekte güçlük çeken dar gelirli, yaşlı, düşkün, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımıza belediyemizin imkanları dahilin yardım etmeye çalışıyoruz. Fatma teyzemi bu mübarek Kurban Bayramı'nda ziyaret edip elini öperek hayırlı duasını almak istedik. Fatma teyze bizim annemiz. Onu öyle kabul ediyorum. Evlat olarak vazifemizi yerine getirdik. İnşallah en kısa sürede yeni evini tamamlayıp, ömrünün geri kalan kısmında barınacağı sıcak bir yuvaya kavuşturmanın sevincini yaşamış olacağız. Kendisini yeni evinde de ziyaret edeceğim' dedi.

Fatma teyze ile bir süre sohbet eden Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur hayırlı dualarını aldıktan sonra Esenyurt mahallesinden ayrıldı.