7 bin 500 adet basılan gazete Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin tüm hizmet binalarında, tüm Mutlukent Çay Bahçeleri'nde, Süleymanpaşa Belediyesi'ne ait gençlik merkezlerinde, emzirme kabinlerinde, kitap duraklarında, Alışveriş Merkezlerinde, Tekirdağ'daki tüm resmi kurumlarda, kıraathanelerde, kafelerde ve tüm okullarda okuyucusu ile buluşuyor.
Bir önceki ay Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin hizmetlerinin yer aldığı Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi'nin 36. sayısında 3. Rodosto Kupası Yelken Yarışları, 14. Geleneksel Karadeniz Yayla Şenliği, Mutlukent Kumbağ Halk Plajı, Katil Hasan Heykeli açılışı, 4. Plastik Sanatlar Çalıştayı, Tekirdağ'ın Bulgar İşgalinden kurtuluşu, asfalt ve taş yapım çalışmaları, Gazeteci Yazar Şerif Baysalan'ın yazısı ve daha bir çok haber Süleymanpaşalıların takdirine sunuluyor.
Ücretsiz olarak yayınlanan Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi 36 aydır Süleymanpaşa Belediyesi'nin hizmetlerini vatandaşlarla buluştururken 16 sayfalık birinci hamur kuşe kağıda basılan gazetenin haberlerinden fotoğraflarına, tasarımından dağıtımına kadar her şeyi ile Süleymanpaşa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanıyor.

Süleymanpaşa Belediye Haber Gazetesi 36. sayısı ile raflardaki yerini aldı