İhlas Vakfının kurucusu merhum Enver Ören'in vasiyetlerinden biri olan ve çok önem verdiği 'Afganistan ve Afrika ülkelerine elinizden geldiği kadar yardımcı olun' arzularını her sene üzerine koyarak devam ettiren İhlas Vakfı, Merhum Enver Ören'in bu vasiyeti çerçevesinde bu sene ağırlıklı olarak Afrika ülkeleri ile birlikte Afganistan'ın Şibirgan vilayetinde 200 büyükbaş kurban kesimi yaparak, senede bir kaç defa et yüzü gören binlerce Afganlının yüzünü güldürdü.
İhlas Vakfının Afganistan'ın Şibirgan vilayetinde 200 büyükbaş kurban keserek, Afganistan'daki kardeş halkın bayram sevinci yaşaması ve bu organizasyonu her sene yapmasından dolayı, Afganistan Cevizcan Valisi Mevlevi Lutfullah Azizi Ahmad ve Şibirgan Belediye Başkanı Hüseyin Salih, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanına A. Mücahid Ören'e ve İhlas Vakfına teşekkür etti.
Cevizcan Valilik makamında gerçekleşen buluşmada A. Mücahid Ören'e verilen teşekkür belgesini vekaleten İhlas Vakfı Afganistan Temsilcisi Mustafa Mahdum ve Yardımcısı Abdülhakim Mahdum aldı.

Afganistan’dan İhlas’a teşekkür