Bu Aşkın Kahramanı Sensin Kampanyası için de Başkan Taşçı'ya teşekkür eden taraftarlar, 'Samsunspor'a sahip çıkan, destek olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyoruz' dedi.
'Şehrimizin takımının olması gereken yer kesinlikle Süper Lig'dir'
Samsunspor Taraftarlar Grubu Söğütlübahçe Derneği Başkanı Ümit İren, Tribün Lideri Melih Demirbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek Samsunspor'a katkılarından dolayı teşekkür etti. Taraftarlar, Samsunspor'un bu hafta Rize'de gerçekleştireceği Erzurumspor müsabakası öncesi Başkan Taşçı'dan otobüs sözü aldı.

SAMSUNSPOR'UN OLMASI GEREKEN YER SÜPER LİG'DİR

Samsunspor'un ve Samsunspor taraftarının her zaman yanında olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Şehrimizin takımına sahip çıkmak, destek olmak hepimizin sorumluluğudur. Bu sorumluluktan hareketle Atakum Belediyesi olarak biz her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Şehrimizin takımının olması gereken yer kesinlikle Süper Lig'dir. Biz bu anlamda gerçekleştirdiğimiz Bu Aşkın Kahramanı Sensin Kampanyası gibi büyük ve kapsamlı projelerle takımımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bütün Samsunlular el ele verecek, yürek yüreğe olacak ve Samsunspor, hak ettiği yere gelecek' dedi.

O SENE BU SENE

Samsunspor'un 10 Eylül 2017 Pazar günü karşılaşacağı zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarların, takımının yanında olması gerektiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Samsunspor'un hak ettiği lige çıkması için 'O Sene Bu Sene' diyoruz. Bu nedenle her zamankinden daha çok takımımızın yanında olmalıyız. Biz de Atakum Belediyesi olarak, zorlu Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanının oynanacağı Rize şehrine gitmek isteyen Samsunspor taraftarları için bir otobüs tahsis etme kararı aldık. Biz bu birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonunda Süper Lig'e çıkmanın coşkusunu hep birlikte yaşarız' şeklinde konuştu.

TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR

Samsunspor Taraftarlar Grubu Söğütlübahçe Derneği Başkanı Ümit İren, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın Samsunspor duyarlılığının kendilerini son derece mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi. Dernek Başkanı İren, 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası ile Samsunspor aşkını zihinlere kazıyan Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Kendisinin Samsunspor'a bağlılığı ve taraftara desteği bizleri gururlandırıyor. Samsunsporun en zor zamanında elini taşın altına koyan Başkan Taşçı, Rize'de gerçekleşecek olan maçımız öncesi taraftarlarımızın ulaşımı için otobüs tahsis ederek, kendisine yakışanı bir kez daha yaptı. Biz de Samsunspor taraftarları adına kendisine teşekkür ediyoruz' diye konuştu.