Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu 4 ve 5. sınıf öğrencileri Tuana Köse ve Elif Kurt, öğretmenleri Gökhan Yiğit, Selami Özbilir ve Esra Üstün nezaretinde geldikleri Havza Belediyesi'nde Başkan Murat İkiz'i ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Park isteğinde bulunan öğrenciler ile bir süre sohbet eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, "Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu bölgemiz ve ilçemiz için önemli. Bu okulu ilçemize kazandıran Tahmaz Ailesi'ne bir kez daha teşekkür ediyorum. Havza Belediyesi olarak tüm eğitim kurumlarının yanında olduğumuz gibi bu okulumuzun da her zaman yanında olacağız ve elimizden gelen desteği vereceğiz. Havza Belediyesi olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza hizmet etmek bizim görevimiz" dedi.

Ziyaretin sonunda öğrenciler, Başkan Murat İkiz'e kendi yapmış oldukları duvar saatini hediye etti. Hediye karşısında mutluluğunu dile getiren ve teşekkür eden İkiz, "Bu özel çocuklarımızın özel hediyesi beni mutlu etti" diye konuştu.