TFF U16 Ligi 2015-2016 Sezonu H Grubu şampiyonu olan Samsunspor, erteleme maçında 24 Erzincanspor'u 3-0 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlı ekibi, Halkbank Bafra Şube Müdürü Muhammet Ali Sivrikaya, maçın ardından futbolcuları ödül yemeğinde ağırladı.

KÜÇÜK DE KATILDI

Samsunspor U-16 takımı erteleme maçında 24 Erzincanspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Maç sonrası ise Halkbank Bafra Şube Müdürü Muhammet Ali Sivrikaya, sporcuları yemekte ağırladı. Samsun Sevgi Kafe'de düzenlenen yemeğe Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Samsunspor Gençlik Geliştirme ve Altyapı Sorumlusu Fedai Aksoy, Samsunspor Gençlik Gelişim İdari Sorumlusu Murat Bayraktar katıldı.

ONLARA GÜVENİYORUZ

Yemekte konuşan Fedai Aksoy, "Takımımıza bu yemeği düzenleyen Muhammet Ali Sivrikaya'ya teşekkür ediyoruz. U-16 kategorisinde şampiyon olmak ayrıca mutluluk verici. İnşallah Türkiye şampiyonluğunu da elde edip önemli bir başarıya imza atacağız"dedi. Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük ise , "U-16 kategorisi Samsunspor camiasının en iyi ekiplerinden birisi. Gruplarında şampiyon oldular. İnşallah Türkiye finallerinde de aynı performansı sergileyeceklerdir. Onları düşünüp bu yemeği tertipleyen Sivrikaya'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.