Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaptığı açıklamada 9 bin 200 metrekarelik alan içerisinde belediye hizmet binası inşa edileceğini söyledi.
Projesi hazırlanan hizmet binası için ihale hazırlıklarının başladığını belirten Başkan Barakazi, 'Uzun uğraşlar sonrası geçtiğimiz Mart ayında imzaladığımız protokol ile devrini aldığımız 35 bin metrekarelik askeri alan içerisindeki yerde yeni belediye hizmet binamızı inşa etmek için kolları sıvadık. İhale için gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra ihalemizi gerçekleştireceğiz' dedi.
9 bin 200 metrekarelik alan içerisinde belediye hizmet binasının inşa edileceğini ifade eden Barakazi,'100 araçlık kapalı otopark, 500 kişilik konferans salonu, meclis toplantı salonu, sergi salonu, 200 kişilik çok amaçlı salon, nikah salonu ve açık otopark alanlarıyla kentimizin imajına yakışır bir mimaride oldukça estetik bir belediye hizmet binası yapacağız. Toplam 21 bin 400 metrekarelik inşaat alanına sahip binamız, 2 kat bodrum, zemin artı 6 kat olacak'ifadelerine yer verdi.

Bingöl Belediyesine yeni hizmet binası yapılacak