Nefeslerin tutulduğu karşılaşmalar sırasında dünya şampiyonumuz Erkan Varol'un rakibi de kesinlik kazandı. Dünyanın en saygın kickboks organizasyonlarından olan K1'in efsanevi dünya şampiyonu Hollandalı Albert Kraus'a karşı yumruk sallayacak olan Erkan Varol, antrenmanlarına son sürat devam ediyor. Aynı zamanda galanın organizasyonunu da Ali Panahi ile birlikte yapan sporcumuz, antrenmanlarının çok iyi gittiğini bildirerek, 'Galamız dünyanın en saygın organizasyonlarından birisi olacak. O gece ringe K1 ve Glory, gibi şampiyonalarda altın kemer kazanmış olan dövüşçüler katılarak, adeta rövanş niteliğinde karşılaşmalar yapıp, kozlarını paylaşacaklar. Hedefimiz ülkemizdeki dövüş sporlarına katkı sağlarken, ülkemizin ismini de dünyada duyurmaktır. Bu amaçla organizasyonumuza dünyanın her ülkesinden sporcuları davet ettik. Ülkemizin en saygın mekanlarından Cevahir Hotel'in dev salonunda muhteşem maçlar yaparken, bizlerden desteklerini esirgemeyenlere de teşekkür ediyoruz' dedi.

Ali Panahi: 'Türkiye'de büyük bir sporcu kapasitesi var'
Organizatör ve eski dünya şampiyonlarından Ali Panahi de böylesine büyük bir organizasyonu düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirterek, 'Türkiye'de büyük bir sporcu potansiyeli var. Ayrıca altyapısı da çok iyi, biz de bunları değerlendirerek dünyadaki imajını geliştirelim dedik. Şu an için İstanbul'da dev bir spor salonunun yapımına başladık. Üç bin metrekare üzerine kurulacak olan bu salon aynı zamanda dünyanın da en saygın mekanlarından birisi olacak. Dünyanın çeşitli yerlerinden şampiyonlar gelerek bu salonda kamp yapma imkanına kavuşurken, aynı zamanda Türkiye'de dövüş sporlarının gelişmesine ve dünyanın merkezlerinden birisi olmasına da yardımcı olacaktır' şeklinde konuştu.

Vedat Alyaz: 'Dünyanın dikkatini bu galaya çektik'
Organizasyonun basın danışmanı Vedat Alyaz ise bu önemli galanın dünya çapında ses getirdiğini belirterek, 'Şu an dünya dövüş sporları otoriteleri gözlerini bu galaya dikmiş durumdalar. Böylesine ciddi bir organizasyonda dövüşmek isteyen sporcular şimdiden sıraya geçmiş durumdalar. Dünyanın en iyileri bu galada ringe çıkmak için bize müracaat ediyorlar. Bu istekleri görünce biz de bu tür organizasyonların sayısını arttırmayı uygun gördük ve önümüzdeki aylarda bu tür maçları tekrarlamaya karar verdik, çünkü dünyadan ilgi çok büyük' dedi.

Erkan Varol, dünya şampiyonuna karşı ringe çıkacak