Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Esnaf Odası Başkanı ve Şen Bayburt Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle, öğrencilerin okullara taşınmasıyla ilgili çeşitli konularda değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunuldu, alınması gereken tedbirler gözden geçirildi, yaşanan sıkıntı ve sorunların çözümüne yönelik yapılması gerekenler görüşülüp karara bağlandı. Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemalettin Karabulut, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Salık, Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman ve Şen Bayburt Taşıyıcılar Kooperatif üyeleri katıldı.
'Vali Pehlivan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında incelemelerde bulundu'
Vali Ali Hamza Pehlivan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV)'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vakfın, Vali Nihat Üçyıldız Caddesi üzerinde bulunan geçici hizmet bürosuna gelen Vali Pehlivan, kurum personelinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan, incelemelerinin ardından vakıf personeliyle bir süre sohbet etti.
Vakfın sorumluluğu dâhilindeki iş ve işlemlerin, yardım hizmetlerinin azami hassasiyetle ve etkin bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğini belirten Vali Pehlivan, 'Bayburt ilimizde vakfımızın hizmetlerinden düzenli olarak yararlanan yüzlerce ailemiz bulunuyor. Bizler vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırırken son derece hassas davranmak durumundayız. İnanıyorum ki sizler de yaptığınız bu işin ne derece önemli ve anlamlı olduğunun bilinciyle görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespite devam etmeli, onlara sevgiyle ve ilgiyle yaklaşarak devletimizin şefkat ve merhamet yüzünü göstermeliyiz. Bu doğrultudaki çalışmalarınızda başarılar diliyorum' dedi.

Vali Pehlivan, servisçilerin sorun ve taleplerini dinledi