Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Burcu Düzgün Çoban'ın sunumuyla ekranlara gelen Haberin Sesi programının konuğu oldu.

ÇOK ŞANSLILAR

OMÜ'yü kazanan öğrencilerin çok iyi bir üniversiteye geldikleri için şanslı olduğunu ifade eden Rektör Bilgiç, "Üniversitemizde çok iyi bir eğitim almaları ve rahat etmeleri için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. OMÜ, öğrencilerin hem kendi alanlarında çok iyi yetişebilmelerine imkan sağlayan hem de çok iyi bir kültürel ortam oluşturarak hayata hazır hale gelmelerine katkı sağlayacak bir üniversite. Bu nedenle öğrencilerimiz geldiklerine pişman olmayacak" dedi.

GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ

18 Eylül'de başlayacak akademik yılı heyecanla beklediklerini dile getiren Rektör Bilgiç, "Bu sene kampüsümüzde raylı sistem faaliyetleri sebebiyle yer yer kazılar söz konusu, çalışmalar devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yılın başlangıcında kampüsümüz içerisinde bütün birimlerimize raylı sistemle ulaşım sağlanmış olacak. Bu sene katlanacakları inşaat gürültüsü, gelecek güzel günlerin habercisi olacak" diye konuştu.

Pirsu DÜZGÜN