Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ile birlikte ilçede, çalışmaları devam eden alt yapı ve diğer yatırımları inceledi. Başkan Zolan daha sonra AK Parti Honaz İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Honaz İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Türkoğlu ve partililer ile bir süre sohbet etti.
Başkan Zolan ve beraberindeki heyet daha sonra Büyükşehir Belediyesinin yapımını hızla sürdürdüğü Honaz İlçe Terminali ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarını gezdi. Afşin Mahallesi'nde yapımı tamamlanan halı sahayı da gezen heyet sıcak asfalt çalışması biten İnönü Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet edip yatırımları anlatan Başkan Zolan, son olarak Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli-Ankara Karayolu Kocabaş Mahallesi yan yolda bir süre yürüyerek tamamlanan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.
Honaz'ın son on yılı aşkın süre içerisinde ciddi hizmetler aldığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 'Honaz'a geldiğimde Denizli merkezde olan hizmetlerden farklı bir şey görmüyorum. Burası artık Denizli'nin bir parçası, bir örneği oldu. Doğalgaz bile Denizli merkezden sonra ilk olarak Honaz'a geldi. Honaz'da her şey var. Bu da Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kardeşimizin gece gündüz burada çalışıyor olmasından kaynaklı. Honaz hızla büyüyen bir ilçemiz olacak. Burası tarımsal ve sanayi anlamında gelişen bir ilçe. Honaz büyümeye ve aynı oranda yatırım almaya devam edecek' dedi.

Başkan Zolan ve Devecioğlu Honaz’daki çalışmaları inceledi