Canbulatoğlu Çerkes Ekrem Bey Parkı'nda bulunan halı sahada oynanan turnuvanın A grubunun birincisi Köytür olurken, B grubunun birincisi ise Yaşardoğu Mahallesi Muhtarlık takımı oldu. Geniş seyirci katılımı ile gerçekleşen final müsabakasında futbolcular oynadıkları maçta centilmenlikleri ile büyük beğeni topladılar.
Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu turnuvanın her sene yapılmasını isteyen taraftarlara, önümüzdeki sene daha fazla katılım ile daha büyük turnuvalar düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. A grubunda Köytür birinci olurken, Novak Tekstil ikinciliği elde etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise üçüncü oldu. B grubunda oynanan maçta birinci Yaşardoğu Mahallesi Muhtarlık takımı olurken, Altan Tuğla ikinci, Seferoğlu Demir Doğrama takımı ise üçüncü oldu. Her iki grupta birinci olan takımlara birer koç hediye eden Başkan Sarıcaoğlu aynı zamanda birinci olan takımlara kupa verdi.
Turnuvayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tankal, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uyanık, Belediye Satın Alma Sorumlusu İlhami Emeksiz ve Merkez Ortaokulu Okul Müdürü Atilla Sarı tertiplerken bundan sonraki turnuvalar için daha geniş katılımlı turnuvalar düzenleyeceklerinin müjdesini verdiler.

'Kazanan dostluk oldu'
Bu tür aktivitelerde her zaman kazananın dostluk olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, 'Rabbime şükürler olsun ki belediyemiz tarafından düzenlenen turnuvada herhangi bir ciddi sakatlanma ya da kavga olmadı. Kazanan dostluk oldu. Tüm sporcularımıza centilmence oynadıkları futboldan dolayı teşekkür ediyoruz. Birincisini düzenlediğimiz Halı Saha Futbol Turnuvamızı önümüzdeki sene daha geniş katılımla geleneksel hale getireceğiz. Kavak'ta sosyal aktivite konusunda Belediye olarak elimizden gelen tüm imkânları vermeye hazırız' dedi.

Kavak’taki futbol turnuvasını dostluk kazandı