AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş başkanlığında genel merkezde yapılan komisyon toplantısına Teşkilat Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Hacı Turan, Genel Merkez İl Koordinatörü Recep Yıldırım ve İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ katıldı. AK Parti Çorum İl Başkanlığı'nda geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasında her üç ilçeden 3'er aday genel merkeze çağrıldı. Toplantı sonunda komisyon, AK Parti Alaca İlçe Başkanlığına Halil İbrahim Şaltu, Kargı İlçe Başkanlığına Sacit Özdemir ve Osmancık İlçe Başkanlığına Hakkı Güngör'ü aday olarak belirledi.
AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, yeni başkan adaylarını kutlarken, üstlendikleri görevin önemine dikkat çekti. Ataş, AK Parti'nin Alaca, Kargı ve Osmancık ilçelerinde kutlu yürüyüşüne yapılan kan değişimi ile devam edileceği belirtti.
AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Genel Merkez tarafından belirlenen ilçe başkan adaylarına görevlerinde başarı dileklerini ileterek, bundan sonraki süreçte de önceki ilçe başkanlarıyla da birlik ve beraberlik içinde yol yürümeye devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Çorum’da 3 ilçede başkan adayını belirledi