Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta elemeleri için Samsun'da bulunan misafirler Türkiye Boks Federasyonu'nun organizasyonuyla Samsun'un tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Konuklar, gezide Samsun'a hayran kaldı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta elemelerinde dün dinlenme günüydü. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de, Samsun'da bulunan misafirlere şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. Samsunum 1 Gemisi'nde başlayan deniz turunun ardından yemek yiyen konuklar, ardından şehir turu yaparken, Samsun'a hayran kaldı. Başkan Gözgeç, organizasyonun sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Konuklarımıza Samsun'u gezdirdik. Hepsi çok memnun kaldı. Dünya Boks Birliği yetkilileri, sporcular, hakemler ve idareciler bu organizasyonla yoğun geçen karşılaşmaların ardından stres atma şansı yakaladı" dedi. Öte yandan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda bugün yarı final müsabakaları oynanacak ve 4 Türk boksör de ringe çıkacak.

DENİZ SEFASI...

Konuklar ilk olarak Samsunum 1 Gemisi'yle deniz turu attı. Havanın da güzel olmasıyla keyifli anlar yaşayan konuklar, Samsun'a hayran kaldı.