Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda yemeğinde Vali Yardımcısı Onur Kökçü'ye günün anısına Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu tarafından plaket ve çeşitli armağanlar verildi.
Vali Yardımcısı Onur Kökçü'ye yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, ' Üç yıldır Adıyaman'da görev yapan Vali Yardımcımız Onur Kökçü, İçişleri Bakanlığımızın son kararnamesi ile Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre birlikte çalıştığımız dirayetli, özenli ve başarılı kardeşimiz Onur Kökçü'ye bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum' dedi.
Vali Yardımcısı Onur Kökçü ise, veda yemeğine katılan tüm konuklara gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, herkesten helallik istedi.
Veda yemeğine Vali Nurullah Naci Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve kurum amirleri katıldı.

Vali Yardımcısı Onur Kökçü’ye veda yemeği