ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ayvacık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Kurumlararası Voleybol Turnuvası sona erdi. 21 Mart'ta başlayan turnuvaya 10 takım katıldı. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'un girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan kapalı spor salonunda oynanan müsabakalar sonucunda, şampiyonluğu İlçe Jandarma Komutanlığı elde etti. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ikinci, Mustafa Üstündağ YİBO ise 3. oldu. Düzenlene ödül törenine Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı Eren Yüksel, Belediye Başkan Vekili Yılmaz Ersoy, Ayvacık Müftüsü Hadi Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı ve voleybol severler katıldı.

KARDEŞLİK BAĞLARI

Şampiyon olan İlçe Jandarma Komutanlığı takımına kupasını ve madalyalarını Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca verdi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'na İlçe Jandarma Komutanı Eren Yüksel, Mustafa Üstündağ YİBO'ya ise Belediye Başkan Vekili Yılmaz Ersoy kupalarını ve madalyalarını verdi. İl dışında olan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, " Genel Merkezimizin önemli bir toplantısından dolayı kupa törenine katılamadım. İlçemizde kamu kurumlarında çalışan personellerimiz arasında sosyal ve sportif aktiviteleri arttırmak, kardeşlik bağlarını dahada kuvvetlendirmek için böyle bir turnuva düzenlendi. Emeği geçenlere ve turnuvaya katılan 10 takımımıza teşekkür ediyor, şampiyon olan İlçe Jandarma Komutanlığı takımını kutluyorum" diye konuştu.

Tribünde duygulandıran pankart

Ödül töreninde tribünde bulunan seyirciler tarafından duygulandıran pankart açıldı. Seyirciler, "Senin kanınla yoğruldu bu topraklar. Gözün arkada kalmasın ey şehidim" yazılı pankart açtı.