Ünlü oyuncu Pelin Karahan, oğlu Ali Demir ile birlikte mama reklamı için kamera karşısına geçti.


Bebeklerin ilk yıllarında sindirim sistemlerinin henüz tam gelişmemesinden yola çıkarak geliştirilen mamanın reklam çekiminde Pelin Karahan, oğlu ile birlikte keyifli dakikalar geçirdi.


PELİN KARAHAN KİMDİR?


Vildan Pelin Karahan Güntay 6 Ekim 1984 yılında Ankara'da doğmuştur. Türk oyuncu ve sunucudur. Karahan, İlkokulu Arı Koleji'nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nden daha sonra da Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme'den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul'a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için bir ajansa kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi.


Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı. TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu. 2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. 27 Aralık 2014'te bir oğlu oldu.