Okullararası Genç, Yıldız ve Küçükler Okçuluk İl Şampiyonası, Samsun Okçuluk Eğitim Merkezi atış alanında gerçekleştirildi. Klasmanlarında dereceye giren sporcular Antalya'daki Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

20 SPORCU KATILDI

Samsun Okullararası Genç, Yıldız ve Küçükler Okçuluk İl Şampiyonası, Okçuluk Eğitim Merkezi atış alanında yapıldı. Bir gün süren yarışlara tüm kategorilerde 20 sporcu katıldı. Eleme, çeyrek final, yarı final ve final atışlarının ardından ise kategorilerinde dereceye girenler Antalya'daki Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. Şampiyonada Klasik Yay Genç Erkeklerde Salih Ürem, Klasik Yay Genç Bayanlarda Aybüke Gümrükcü, Klasik Yay Yıldız Bayanlarda Nur Yağmur Ercan ve Klasik Yay Küçük Bayanlarda Defne Derebaşı birinci oldu.

BAKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Dereceye giren sporculara ödüllerini Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Okçuluk İl Temsilcisi Kadir Günay ve Antrenör Cevdet Dinçer Demiral takdim etti. İl Temsilcisi Kadir Günay, "Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile İl Müdürümüz Güven Özyurt'un destekleriyle okçuluk sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Geçen sezon 500 gencimizi okçuluk sporuna başlattık. Desteklerinden dolayı Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve il müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuk KAYA

ÖDÜLLERİ VERİLDİ...

Şampiyonada dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi.

İŞTE DERECEYE GİRENLER

GENÇ ERKEKLER
1- Salih Ürem
2- Furkan Küçükada
3- Oğuzhan Küçük
4- Özhan Alp Şehit

GENÇ KIZLAR
1- Aybüke Gümrükcü
2- Gönül Pulat
3- Aysima Karagüllü
4- Kübra Albayrak

YILDIZ KIZLAR
1- Nur Yağmur Ercan
2- Aslıhan Odabaşı
3- Zeynep Sude Can
KÜÇÜK KIZLAR
1- Defne Derebaşı