Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde daha önce sosyal medyadan tehdit içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen eski damat, kayınpederini av tüfeğiyle ağır yaraladı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre bir yere gitmek üzere evinden dışarı çıkan 49 yaşındaki Nizamettin Ç. isimli şahıs, eski damadı O.A. tarafından pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Nizamettin Ç., vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Nizamettin Ç.'nin vücuduna çok sayıda saçma isabet ettiği ve ağır yaralandığı öğrenilirken, polis ekipleri konunun şüphelisi O.A'yı arama çalışmaları başlattı.

Daha önce eski kayınpederine yönelik sosyal medya üzerinden tehdit dolu paylaşımlar yaptığı iddia edilen O.A.'nın yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. O.A., geçtiğimiz hafta perşembe günü sosyal medyada paylaştığı bir gönderide "Dün gece şans senden yana oldu, bu gece bol şans" paylaşımına bulunarak silah simgesi paylaşmıştı.

Tayfur Kara