Fenerbahçe'de son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın koltuğu sallanmaya başladı. Alınan sonuçlardan rahatsız olduğu bilinen Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör arayışlarına başladığı iddia ediliyor. En çok konuşulan isimlerin başında da, Beşiktaş'ı çalıştırdıktan sonra İngiltere'nin yolunu tutan, West Ham United'ı Şampiyonlar Ligi'ne çıkarmak için mücadele eden Slaven Bilic geliyor. İlginç kişiliği ve teknik direktörlüğü ile her gittiği yerde kendini sevdiren Bilic için Aziz Yıldırım'ın 'Gelecek sezon seninle çalışmak istiyoruz, düşünür müsün?' dediği ifade edildi.

Aziz Yıldırım'dan gelen teklife sezon sonu takımınla görüştükten sonra yanıt verebilirim diyen Bilic'in, sezon bittikten sonra West Ham'la anlaşamadığı takdirde Fenerbahçe'ye gelmesi bekleniyor. Bilindiği gibi Bilic, İngiliz kulübünden şuan için 4 milyon Euro kazanıyor.

ERSUN YANAL ve AYKUT KOCAMAN da GÜNDEMDE

Sırp teknik adam dışında diğer alternatifleri de değerlendiren Fenerbahçe yönetiminde, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri de değerlendiriliyor. Fakat iki ismin de sezon sonunda Fenerbahçe'nin başına geçmesinin zor olduğu ifade ediliyor.