Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yol çalışmalarıyle ilgili bilgi verdi. Göreve başladıktan sonra yol sorununu yüzde 70 oranında çözdüklerini belirten Edis, "2018 yılında bu sorunu en asgariye indirmek için çalışıyoruz. 2 bin 350 km yol ağımız var. Hepimiz bu çalışmaların bir an önce bitmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HER ŞEY KENDİ TESİSLERİMİZDEN

Başkan Edis, yol sorununun hep gündemde olduğunu belirterek, "Coğrafi alanımız bir hayli geniş. Zamanla işler tamamlanacak. Keşke bu sorunlar daha önceden giderilmiş olsaydı. Biz de bu konuyu konuşmasaydık. Şimdi yeni yollar açıyoruz, yolları kumluyoruz. Parke ve beton imalatı yapıyoruz. Her şeyi kendi tesislerimizde üretip kullanıyoruz" şeklinde konuştu.

HEYECAN GETİRECEK

23-24 Eylül'de düzenlenecek Off-Road yarışları hakkında da bilgi veren Edis, "Vezirköprü Mesire Alanı'nın olduğu yerde Türkiye'nin 6. Off-Road'ı düzenlenecek. İnşallah bu yarışlar Vezirköprü'ye büyük heyecan getirecek. Biz bu spor dalındaki gelişmeleri bekliyoruz" dedi.

Her yıl düzenlenen Kunduz Yağlı Güreşleri'nin artık marka olduğunu belirten Başkan Edis, "Kırkpınar bizim rakibimiz. Hedefimiz onları yakalamak" diye konuştu.

Berk ASKAR