Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, altyapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek "İlçemizde daha önceki yıllarda yapılması gereken kanalizasyon ve altyapı çalışmaları bugün itibariyle tamamlandı. 18 km kanalizasyon ve 3 km yağmur suyu hattı yapıldı. İlçemizde yıllardır konuşulan baraj konusu vardı, ihalesi yapıldı, kamulaştırma yapıldığında çalışmalar başlayacak. Bundan sonra üstyapıya önem vereceğiz, altyapıyla işimiz kalmadı" diye konuştu.

ÇARŞAMBA YOLU AÇILDI

Salıpazarı-Çarşamba yolunun yıllardır kangren haline geldiğini vurgulayan Başkan Akgül, "Salıpazarı-Çarşamba yolu sonunda tamamlandı ve artık ulaşım sağlanıyor. Güzel bir hizmet oldu. Yola çıkan bir vatandaşımız yaklaşık 10 dakikada Çarşamba'ya ulaşmış oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Şehir merkezinden geçen Salıpazarı-Terme yolu nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandığını ifade eden Başkan Akgül, "Yeni yapılan 1 kilometre bölünmüş yol ve dere üzerine 100 metre uzunluğunda gidiş-geliş köprü yapımı tamamlandığında trafik sorunu tamamen çözülecek" dedi.

Berk ASKAR