Spor Toto Süper Lig'de 18 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Hami Mandıralı ise sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle bazı bölgelerde kadro sıkıntısı yaşıyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği maçın hazırlıklarını bugün saat 10.00'da basına ve taraftara 20 dakikası açık olan antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Medipol Başakşehir maçında omuzundan sakatlanan ve ameliyat olan Ramazan Övünç ile birlikte yine aynı maçta sağ arka adalesinden sakatlanan ve tedavi için ülkesine giden Jose Bosingwa yer almadı. Hafif sakatlığı bulunan Cavanda ise salonda çalıştı. Bordo-mavililer antrenmanda koşunun ardından iki grup halinde çift kale maç yaptı.

KADRO SIKINTISI

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle bazı bölgelerde sıkıntı yaşıyor. Son haftaların formda isimleri Ramazan Övünç'ün ameliyat olması Aytaç Kara'nın ise kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle orta sahada görev vereceği isimleri belirlemeye çalışıyor. Arka baldırında gerilme olan Bosingwa'nın tedavi için ülkesinde bulunması nedeniyle Gençlerbirliği maçında oyna ihtimale düşük. Cardozo takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, salonda çalışan Cavanda'nın durumları ise maç günü netlik kazanacak.

SARI KART UYARISI

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, sarı kart sınırında bulunan oyuncularını uyardı. Gençlerbirliği maçının ardından 24 Nisan'da sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi konuk edecek olan bordo-mavililerde Mustafa Yumlu, Marko Marin ile birlikte tedavi için ülkesine giden Jose Basingwa sarı kart sınırında bulunuyor.

YÖNETİMDEN AKAKPO'YA ONAY ÇIKTI

Trabzonspor, 1461 Trabzon'dan kiraladığı Akakpo'nun sezon sonunda takımda kalmasına onay verdi. Bordo-mavili yönetim oyuncuyla anlaşmaya varması halinde Togolu futbolcu gelecek sezonda Trabzonspor forması giyecek.