Tüm dünyada sevilerek takip edilen ve milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones, 6. Sezonunun ekranlara gelmesine 10 günden az bir süre kalması nedeniyle gündemdeki yerini koruyor. Son olarak Amerika'da birçok dev şirkete hizmet veren teknoloji kuruluşu, çalışanlarının Game of Thrones'u rahat bir şekilde izleyebilmesi için hafta sonu tatilini 2.5 güne çıkardı. Yapılan bu değişiklikle birlikte çalışanlar rahat bir şekilde Game of Thrones'u izleyebilecek. Aynı zamanda dizinin yapımcısı olan HBO tarafından yapılan açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama'nın herkesten önce dizinin 6. Sezon 1. Bölümünü izleyeceği ifade edildi.

HERKESTEN ÖNCE OBAMA İZLEYECEK

Milyonlarca insanın sabırsızlıkla beklediği Game of Thrones 6. Sezon 1. Bölüm, 24 Nisan'da ekranlara gelecek. Bu tarihten önce dizinin yeni bölümünü birçok insanın izleme şansı bulunmasa da, ABD Başkanı Barack Obama'ya HBO tarafından 6. Sezon 1. Bölümün bir adet kopyası gönderildi. Obama'nın yeni bölümü herkesten önce izlediği tahmin ediliyor.

6. SEZON MERAK EDİLENLER

Diziyi takip eden kitlenin en çok merak ettiği konuların başında, dizinin en çok sevilen karakteri olarak görülen John Snow'un ölüp ölmediği geliyor. 5. Sezonun ardından birçok medya kuruluşunda ve sosyal medyada yapılan tartışmalar, Snow'un ölüp ölmediğini net bir şekilde açıklayamamıştı. Birçok kişiye göre John Snow ölmedi ve 6. Sezonda da karşımıza çıkacak. Fakat hem Snow karakterinin canlandırıcısı, hem de dizi yapımcıları Snow'un öldüğüne dair açıklamalar yaptı.