16-17 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan MMO Samsun Şube Genel Kurulu ve seçimleri sonrası göreve gelen 13. Dönem MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaretinin ardından, sırasıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette MMO Samsun Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Yılmaz, Öncel ve Murzioğlu'na MMO Samsun Şubesi'nin 2016 - 2017 Dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi verdi. Ziyarette ayrıca TİSKON 2017-Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi ve kurumlarla yapılacak olan çalışmalar da görüşüldü.
Ziyaretlere MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aycan Türkel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet Sağlam, Emin Sipahi, Bekir Akarsu, Ayşe Ünsal Kıran, Mehmet Saraçoğlu ve Umut Gökmen Akkuş katıldı.

Ziyaretlerle ile ilgili bilgi veren Başkan Kadir Gürkan, 'Gerçekleştirilen 13. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri sonrası üyelerinin teveccühü ile oluşan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu'nun 2016-2017 çalışma programı doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ettik. Birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalışıyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun'a ve ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz' dedi.