AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Terme ilçe teşkilatının 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Kongrenin parti teşkilatı ve ülke için hayırlara vesile olmasını dileyen Köktaş, ''Biz memleket sevdasıyla yola çıktık, bu sevdayla yolumuza devam ediyoruz. Güzel ülkemin güzel insanlarına hizmet etmek, bizim borcumuz" ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYORLAR

Köktaş, ''Ne mutlu bizlere, aydınlık Türkiye'nin mimarı, kutlu yürüyüşün lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız" diyerek, "Onun liderliğinde partimiz, kuruluşundan itibaren demokrasiden, ekonomiye her alanda ülkemize önemli hizmetler gerçekleştirdi. Yapılamayanlar yapıldı, projeler, yatırımlar tek tek hayata geçirildi. Türkiye dünyada söz sahibi oldu. Mazlumların yardımına koşan hamisi haline geldi. İşte bugün Dünya ülkelerine bakıyoruz, Fransa'da, Hollanda'da ve Almanya'da seçim malzemesi olarak Türkiye'yi kullanıyorlar. Neden kullanıyorlar, Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ülkelerde aday değil ki. Dertleri ne onların? Onların derdi ayağa kalkmış, güçlü ve büyük Türkiye'yi istememeleri. Onun için bölgesinde güçlü ve dünyada sesi çıkan Türkiye üzerinden ülkelerinde siyaset yapmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

HİZMET BORCUMUZ

AK Parti'nin ilk günden bu yana ilkeleriyle var olduğunu kaydeden Köktaş, ''Var olmaya da devam ediyor. Kuruluş ilkelerimiz çok açık ve net, milli irade tek belirleyici güç. Bu gücün üzerinde bir güç tanımayız. İçeride ve dışarıda güçlü olmanın, adalet ve kalkınmayla mümkün olacağına inanırız. Bu anlamda biz memleket sevdasıyla yola çıktık, bu sevdayla yolumuza devam ediyoruz. Güzel ülkemin güzel insanlarına hizmet etmek, bizim borcumuz. Bizler milletimizin derdiyle dertlenir, onların derdine derman olmak için gece gündüz çalışırız. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ilçe başkanlığına seçilen kardeşimize ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.