Samsun'un Çarşamba ilçesinde Jandarma Komutanlığı'nca Ataköy İlkokulu'ndaki öğrencilere jandarmanın görevleri hakkında bilgiler verildi.

Çarşamba Ataköy İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kd. Başçavuş İsmail Karaköse ve jandarma personelleri, jandarmanın görevleri ve jandarma personeli olabilmek için yapılması gereken aşamaları anlattılar.

8. sınıf öğrencilerine nasihatlerde bulunan Jandarma Karakol Komutanı Kd. Başçavuş İsmail Karaköse, TEOG sınavı öncesi başarı dileklerinde bulundu. Karaköse, 'Amacımız sizlerle sohbet ederek, jandarmanın işleyişi hakkında bilgiler vermeyi istiyoruz. Önünüzde geleceğiniz için önemli olan bir TEOG sınavı var. Bu sınavda sonrasında uygun kriterleri bulundurmanız halinde size jandarma personelinin nasıl olunabileceğini anlatacağız' dedi.

Öğrencilere jandarmanın görevleri hakkında bilgiler veren Komutan Karaköse'ye sınıftaki öğrenciler sorular sordu. Soruların ardından Jandarma personellerince öğrencilere hediyeler takdim edildi. Ziyaret okul binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.