Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği 2016 Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve aynı zamanda eğitim programınında düzenleneceği toplantı Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteğiyle bir otelde gerçekleştirildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yeniden Birliğin Meclis Başkan Vekili seçildi.

Toplantıya Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, Meclis Başkan Vekili Murat İkiz, JKBB üyesi belediyelerin başkanları, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı. Mecliste yapılan seçimlerde Yaşar Bahçeci başkanlığa, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de Birliğin Meclis Başkan Vekilliği'ne yeniden seçildi.

CİDDİ MESAFELER ALDIK
Birliğin Meclis Başkan Vekili ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz "Jeotermal kaynakların verimli kullanılması, daha çağdaş ve modern bir hizmet anlayışıyla yönetilmesi, ciddi katma değer sunması anlamına gelmektedir. Bizim amacımız ilçemiz açısından büyük önem arz eden bu potansiyeli harekete geçirerek, ilçemizin gelişimine katkı sunmaktır. Yaptığımız çalışmalarda ilçemizin termal zenginliğinin gerek tanıtımı ve gerekse gelişimini sağlamak adına ciddi mesafeler aldık. Kalkınma umudu vaat eden bir değer olan jeotermal kaynaklarımızı ilçemizin vizyonuna uygun olarak geliştirerek, ulusal ve uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Birlik üyelerimizin güvenine layık bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.