Terme Belediyesi, temizlik hizmetlerinde WhatsApp uygulamasını kullanmaya başladı.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 7/24 kesintisiz olarak verilen çevre ve temizlik hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olması için 'WhatsApp Çevre ve Temizlik Talep Hattı' kurdu. Hizmete alınan '543 876 1002' numaralı 'Temizlik İhbar WhatsApp Hattı'na temizlik kurallarına uymayan, çöp çıkarma saatlerinden önce veya sonra çöp çıkaranlar da ihbar edilebilecek.

FOTOĞRAF ÇEKİP GÖNDERİN!
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 'Temizlik İhbar WhatsApp Hattı' ile ilgili olarak, "Terme Belediyesi olarak ilçemizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Ancak zamansız çıkartılan, gelişi güzel sokak aralarına ve evlerin önüne bırakılan çöpler çevremizi ciddi anlamda kirletiyor. Bu konuda, bizim yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, çevre bilinci oluşmuş duyarlı vatandaşlarımızın da çaba göstermesi son derece önemlidir. Duyarlı vatandaşlarımızdan özellikle konteyner önlerine gelişigüzel bırakılan atıklarla, evlerin önüne zamansız bırakın çöpler konusunda bizlere yardımcı olmalarını ve çevre kirliliği ile ilgili gördükleri her aksaklığı fotoğraf çekip yeni açılan hattımıza bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürü Ertan Keleş ise, vatandaşların Alo Temizlik Hattı'nı arayarak temizlikle ilgili istek ve şikayetlerini kendilerine doğrudan bildirebileceklerini söyledi.