Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Bafra, 19 Mayıs, Yakakent ve Alaçam'a giderek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatlarıyla yapılan tesisleri inceledi. Ziyaretlerini bir raporda toplayacak olan Özyurt, bunları Bakan Akif Çağatay Kılıç'a sunacak

BAKAN KILIÇ'A RAPOR

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ilçeleri geziyor. Özyurt, Bafra, 19 Mayıs, Yakakent ve Alaçam'a giderek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatlarıyla ilçelere yapılan tesisleri inceledi. Sportif faaliyetler ve tesisler hakkında Alaçam İlçe Müdürü Bülent Şener, Yakakent İlçe Müdürü Murat Oral, Bafra İlçe Müdürü Osman Şenocak ve 19 Mayıs İlçe Müdürü Serkan Eroğlu'ndan bilgiler alan Özyurt, çalışmalarında başarı diledi. Özyurt'un bu incelemelerin ardından hazırlayacağı raporu Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a sunacağı ifade edildi.

SPORCULARA YAKIN İLGİ...

Ziyaretler sırasında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçelere kazandıran tesislerdeki sporcularla da yakından ilgilenen Özyurt, herhangi bir sıkıntı veya isteklerinin olup olmadığını sordu. Sporcular bu ilgiden oldukça memnun kaldı.