1961 yılında Samsun'da 20 metrekarelik alanda faaliyet göstermeye başlayan Selamet, bugün 3 bin metrekarelik işletmesi ile kitap, kırtasiye ve baskı sektöründe bölgenin en büyüğü olmayı başardı.
Geniş ve ferah alışveriş alanlarının yanı sıra kafe, çocuk oyun bölümü, bebek bakım odası ve bay-bayan mescit alanı ile ayrıcalıklı hizmet sunan Selamet Kitap ve Kırtasiye, müşterilerini mutlu kılıyor. Yaptığı yatırımlar ile istihdam sağlayan Selamet, sunduğu yüz binden fazla kırtasiye ve kitap çeşidi ile de Samsunluların buluşma adresi olmaya devam ediyor.

AZ KARDA BEREKET VARDIR

Selamet Kitap ve Kırtasiye hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk, '1961'li yıllarda rahmetli dedem ve babası tarafından açılan Samsun'un ilk kitapçısı olan Selamet, müşterilerimizin ve dostlarımızın tercihi ile bugünlere kadar geldi. İşletmemizde babamızdan öğrendiğimiz 'az karda bereket vardır' ve 'hak ederek kazanmak' prensibiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Müşterilerimize en ucuz kitap ve kırtasiye çeşidini sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz' dedi.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Selamet'i tercih eden herkese teşekkür eden Öztürk, "Müşterilerimizde, Samsun'da en ucuz kitap ve kırtasiye çeşidi Selamet'te ve aradığımız ürünü Selamet'te bulamazsak başka bir yerde zor buluruz fikri yerleşmiş oldu. 50 yıllık süreçte bir aile şirketine dönüştük ayrıca kurumsallaşmaya da büyük önem verdik. Şu an 30 kişilik tecrübeli personelimiz ve işletme müdürümüz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Selamet Kitap ve Kırtasiye'yi tercih eden tüm müşterilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.

CAZİP FİYATLAR

En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturduklarını söyleyen Selamet İşletme Müdürü Dr. Nadir Yaman ise şunları kaydetti: '3 bin metrekareyi aşkın alanda tüm kırtasiye çeşitlerinden lisanslı çanta modellerine, roman çeşitlerinden kültür kitaplarına, oyuncak çeşitlerinden zeka oyunlarına kadar birçok kitap çeşidini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Selamet'te okul öncesi, ilk, orta, lise ve KPSS olmak üzere tüm eğitim ve sınavlar için yardımcı ders kitaplarını, yaprak test ve deneme çeşitlerini de en cazip fiyatlarla satışa sunuyoruz.'

İNDİRİM FIRSATLARI

Selametteki indirim fırsatlarının altını çizen Yaman, 'Samsun'da tek olan defter, kitap kaplama makinesini müşterilerimizin hizmetine sunarak, velilerin defter ve kitap kaplama stresine son vermiş bulunuyoruz. Ayrıca indirim kartına sahip müşterilerimize de ekstra olarak yüzde 7 indirim yapıyoruz. Tüm müşterilerimizi Selamet indirim kartına sahip olmaya davet ediyor, yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

Mehtap YILDIZ