35 yıl önce Osman Özal tarafından kurulan ve bugün 3000 noktaya aktif satış yapan Kemal Zirai Alet İş Mak. San. İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti'nin yönetimini devralan Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal ve Genel Müdür Salih Özal, bir Kemal Zirai markası olan agromec hakkında bilgi verdi. Özellikle makina yedek parça ve aksesuar gruplarında sektörde lider olan agromec, 3 bin adet ürün çeşitliliği ile piyasada söz sahibi olarak yer alıyor. Piyasa ihtiyaç ve taleplerine göre bünyesinde oluşturduğu AR-GE çalışmaları ile her gün yeni ürünler pekiştiren agromec, çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Satış sonrası müşteri memnuniyetine oldukça önem verdiklerini belirten agromec Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, "Özellikle 2000'li yıllardan sonra çalışmalarımızı ülke genelinden iş ortaklığı anlayışıyla yurt dışına da açan Kemal Zirai olarak halen günümüzde Güney Kore, Çin, Tayvan,
Almanya, Hindistan ve Portekiz gibi ülkelerle bağlantılı olarak çalışmaktayız. Aktif, dinamik, genç ve analitik tecrübeye sahip satış ekibimiz ile takım çalışmasına önem verdiğimiz Kemal Zirai, sektöründe lider olmakla birlikte artık kendi markası olan agromec olarak daha çok biliniyor. Bu gururu tüm ekibimizle paylaşmaktayız. Satış sonrası müşteri memnuniyetine oldukça önem veren bir firma olarak, başarının tesadüfi değil, titiz bir çalışmanın sonucunda olduğu bilinciyle sürekli kendimizi geliştirmekteyiz" dedi.

FARKLILIK YARATIYOR

Teknolojiyi en üst seviyede kullandıklarını kaydeden Kerem Özal, "İletişime dayalı, etkileyici ve paylaşımcı çalışmalarımızla bugün varmış olduğumuz noktadan daha da yükseklere çıkacağız. Firma olarak, bu başarıların bireysel değil ekip çalışması ruhuyla olduğu gerçeğini bir an olsun unutmayıp ekibimizi gerek teorik, gerekse pratik anlamda eğitimlerle donatarak sektörde farklılık yaratmaktayız" diye konuştu.

AKTİF VE DİNAMİK KADRO

AR-GE çalışmalarıyla sektördeki gereksinimlere çözüm bulduklarını vurgulayan Kerem Özal açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Süreklilik gösteren AR-GE çalışmalarımızla sektöründeki gereksinimlere çok önceden çözüm bulmaktayız. Yetişkin, aktif ve dinamik kadromuzla tüm ülke çapında kaliteden ödün vermeksizin çalışmayı misyon olarak benimsedik. Kalite standartlarından ödün vermeksizin yetkin kadromuz ile global dünyada bilinen ve takdir gören bir kurum olma vizyonunu ortaya koyduk."