Fenerbahçe'de Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kalınmasının hezeyanı devam ederken, sezon sonunda yaşanacak olan yaprak dökümü de merakla bekleniyor. Özellikle kadro dışı kalan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılacağı ifade edilirken, milli futbolcu Gökhan Gönül'e birçok kulüp talip oluyor.

İLK OLARAK BEŞİKTAŞ TALİP OLDU

Samsunlu Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin henüz yenilenmemesi, kulüpleri harekete geçirdi. Beşiktaş'a yakın kaynakların verdiği bilgilere göre Beşiktaş Gökhan Gönül'le ciddi bir şekilde ilgileniyor. Türk takımları dışında da Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon planlaması yaparak Gönül'ü takımında görmek istiyor.

TEMASA GEÇİLDİ İDDİASI

İngiliz ekibinin teknik adamı Bilic'in kadrosunda kesinlikle görmek istediği Gönül için Ada ekibinin 10.5 milyon euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı iddia edildi. İmza parası olarak 3 milyon euro ödemek isteyen West Ham, sezonluk 2.5 milyon euro da Gönül'e verecek. Sözleşmesinin bitmesinden dolayı bonservis bedelinin olmaması da West Ham United'ın Gökhan Gönül'de ısrar etmesine neden oluyor.

Gönül'ün menajeri ise, Fenerbahçe ile görüşmeden hiçbir takıma imza atmayacağız demişti.