Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'ya belgesel çekiliyor. Rihanna'nın belgeselini ünlü yönetmen Peter Berg çekecek.


Belgeselde Rihanna'nın çocukluğundan bugüne uzanan hayat hikayesi konu alınacak. Şarkıcının belgesel haberini alan hayranları, sosyal medyada belgeselle alakalı mesajlar yayımladı. Belgeselin ne zaman çekileceği ise merak konusu.


RİHANNA KİMDİR?



Rihanna, 7 yaşında şarkı söylemeye başladı. 15 yaşında "Combermere" adlı müzik okuluna giden Rihanna, iki sınıf arkadaşıyla beraber müzik grubu kurdu. Genç sanatçının yaşamı, müzik yapımcısı Evan Rogers'la tanışmasıyla değişti. Bu dönemde 4 adet demo şarkı çıkaran Rihanna'nın, sesini beğenen Def Jam Kayıt Şirketi'nin patronu Jay-Z, Rihanna ile hemen çalışmalarına başladı.


2005 yılında ilk albümü olan Music of the Sun'ı çıkardı. Albümün çıkış parçası olan "Pon de Replay" Billboard Hot 100 listesinde 2 numaraya kadar yükselmiş ve büyük başarılar elde etmiştir. 2006 yılına gelindiğinde ise A Girl Like Me adını verdiği ikinci stüdyo albümünü çıkardı. Bu albüm sayesinde birçok ödül aldı ve albümdeki SOS şarkısı Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya kadar yükseldi. Bir sonraki yıl çıkarttığı Good Girl Gone Bad (İyi Kız Kötüye Gidiyor) albümünde imaj ve tarzını değiştirerek muhteşem bir çıkış yapan Rihanna, kendinden her yerde söz ettirmeyi başardı. Albümün tanıtımı için "Good Girl Gone Bad Tour" adını verdiği ikinci Dünya turunu düzenledi. Albümdeki Umbrella, Shut Up and Drive, Don't Stop the Music, Take a Bow ve Disturbia önemli Rihanna hitleri oldu. Bunlardan "Umbrella" şarkısı ile Grammy Ödülü kazanan Rihanna, Entertainment Weekly tarafından da '2008'in Divası' seçildi.


2009 yılının son aylarında, dördüncü stüdyo albümü Rated R'ı çıkardı. Bu albümü ile tarzını tekrar değiştirdi ve albümün tanıtımı için "Last Girl on Earth Tour" adını verdiği üçüncü turnesini düzenledi. Bu tur kapsamında Türkiye'ye geldi ve 25.000 kişiye konser verdi.


Albümdeki "Russian Roulette", "Hard" ve "Rude Boy" Rihanna hitlerine adını yazdırmayı başardı. Bir sonraki yıl hızını kesemeyip Loud albümünü yayınlamaya karar veren Rihanna, albümün ilk single'ını çıkarmak üzereyken Eminem'le "Love the Way You Lie" şarkısında düet yaptı. Şarkı "Billboard Hot 100" listesinde 7 hafta bir numarada kaldı.