Şarkıcı İrem Derici, kendisine 'Parayı gördü, havalandı' diyenlere cevap verdi. Özel hayatıyla sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı, yakın zamanda radyo programcısı Rıza Esendemir'den boşandı. Sözcü'nün haberine göre Derici, 14 Nisan Perşembe günü Best FM'de yayınlanan 'Yasemin Şefik'le Hitnoz" programına katıldı. Özel hayatıyla ilgili de konuşan şarkıcı, kendisini eleştirenlere, "Ben hep zengindim" cevabını verdi.

Sosyal medya hesabında çok sayıda paylaşımı olduğunu belirten İrem Derici; 'İnstagramdan ne bulursam siliyorum. 2700 falan fotoğraf koymuşum. Ya abi mercimek köftesi yemişim onu paylaşmışım. O kadar da değil siliyorum' dedi. Derici, Yasemin Şefik'in, "Hayatında bir temizlik dönemine mi girdin?" sorusuna, "Ne kadar kıyafet verdim ihtiyacı olanlara inanamazsın. Battal boy çöp poşetleriyle 12 poşet kıyafet. Öyle evde duruyor. Ayakkabısıdır, çantasıdır, pantolunudur. Şu anda evde altı tane pantolonum var. Yeterli" cevabını verdi.

21 yaşında yalnız yaşamaya başladığını belirten Derici, 'Benim hep param vardı. Okuduğum okulları, gezdiğim ülkeleri, bildiğim dilleri bilmiyorlar. Sırf popçuyum ve biraz argo konuşuyorum diye, 'bu da varoş parayı gördü, sonradan parayı buldu bir tarafları kalktı' diyorlar. Arkadaşlar, benim babam Türkiye'nin en zengin, en iyi reklamcılarından biri. Benim param hep vardı. Vardı, yalan mı söyleyeyim. Ama öyle yaşamadım. Hiçbir zaman bir marka merakım olmadı. Hala o kadar pintiyim ki 30-35 liradan fazla para bir t-shirt'e vermiyorum' dedi.