Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Giresun'a galibiyet için gideceklerini söyledi.

Son 3 deplasmandan eli boş dönen Kırmızı- Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, "Artık ligde kritik olmayan maç yok. Ligin de güzelliği burada. Göztepe maçı bizim açımızdan önemli bir maçtı. Göztepe hakikaten iyi bir kadroya sahip. Öyle bir takımı yendiğimiz için motivasyonumuzu artırdı. Bu hafta da Giresunspor'la oynayacağız. Giresunspor'u da tebrik ediyorum. Ligdeki yerleri onlar adına güzel bir duygudur. Güzel ve dostça geçmesini beklediğimizi bu maçı kazanmak istiyoruz. Keyifli bir maç olacak. İki tarafın da kaybetmeye tahammülü yok" diye konuştu.

HAKKIMIZ YENİLDİ

Korukır, "Kazandığımız zaman play-off için büyük bir avantaj sağlayacağız. İnsanlar aldığımız sonuçlardan sonra ikilemde kalıyor. Kaybediyoruz 'bitti', kazanıyoruz 'play-off' deniliyor. Tekrar söylüyorum, 7. olsak başarısızlık. Bu durumda tüm sorumluluğu üzerime alacağım. Geldiğimde 12. sıradaydık şimdi 8. sıradayız. Hedefimiz de ilk 6. İnsan silinen puana yanmıyor değil. Koyun 3 puanımızı bakın ne oluyor ? Doğru yoldayız. Göreve geleli 10 maç oldu, 6 galibiyetle 18 puan kazandık. Berabere kaldığımız maç yok. Biz hiçbir zaman kapalı defans yapalım tesadüfen gol bulup yenelim diye bir anlayışta değiliz. Bu süreçte hakkımızın yendiği maçlar da oynadık" dedi.

GİRESUN DİREKT RAKİBİMİZ

Kaptan Musa Aydın, play-off yolundaki direkt rakipleri olan Giresunspor'u yenerek, hedefe bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi

Samsunspor Kaptanı Musa Aydın, takım olaraktek düşüncelerinin play-off müsabakalarına kalmak olduğunu söyledi. Artık ligde direkt rakipleriyle oynadıklarına dikkat çeken Kaptan Musa, "Play-off için içerideki maçları kazanmamız gerekiyordu. Bunu başarıyoruz. Artık deplasmanda da kazanmalıyız. Giresunspor direkt olarak ligdeki rakibimiz. Kazanırsak, play-offu yarılamış oluruz. İnşallah kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.

HASAN KILIÇ MEMLEKETİNE KARŞI

Samsunspor'un Giresunlu futbolcusu Hasan Kılıç, yarınki mücadeleyi kazanıp puanları eşitlemek istediklerini belirtti

Kırmızı- Beyazlılarda orta sahanın en önemli isimlerinden Hasan Kılıç, Giresunspor maçının öneminin farkından olduklarını söyledi. Aslen Giresunlu olan gurbetçi futbolcu, "Göztepe önünde iyi bir galibiyet aldık ve Giresun maçını değeri daha da arttı. Onların 43 bizim 40 puanımız var. Hedefimiz kazanıp puanları eşitlemek. Kendi memleketimin takımı olması fark etmiyor. Biz profesyoneliz. Kazanmak istiyoruz. Oradan iyi bir galibiyetle dönüp play-off potasına girmek istiyoruz" diye konuştu.

Selçuk KAYA