Komedyen Şahan Gökbakar'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf görenleri güldürdü. Bir öğrencinin sınavda sorulan soruya Şahan Gökbakar'ın filminin adını yazması görenleri hem şaşırttı hem güldürdü. Ünlü komedyen ise paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Bi kardeşimizin sınavda verdiği cevap. Başarı budur işte..."


ŞAHAN GÖKBAKAR HAKKINDA


Şahan Gökbakar, okul hayatına Ankara'da başladı ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde bir trafik kazasında hayatını kaybetti.


Mezuniyeti'nden sonra İstanbul'a yerleşen Gökbakar, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi. Sonrasında "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi TV 8'de yayınlandı.

Ayrıca TRT 1'de pazar günleri canlı yayınlanmış "7. Gün" programında beş hafta boyunca sunuculuk yaptı. Ardından Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı.

Zoka'dan sonra yine TV 8'de Alper Mestçi ile beraber "Dikkat Şahan Çıkabilir" isminde bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı. Özellikle yaptığı Recep İvedik, Bülent Binbaş ve Küçük Oskar tiplemeleriyle ilgi çekti. 2007 yılında NTV'de yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı reality show programını hazırladı. Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri oldu.