Twitter'daki 'PTT 1. Lig' kullanıcısına göre 14 haftada 34 farklı ismin görev yaptığı PTT 1. Lig, dünya rekoruna koşuyor...

ÖZAT DA GİDİCİ GİBİ

PTT 1. Lig, twitter'da yer alan 'PTT 1. Lig' hesabına göre dünya rekoru kırdı. Ancak bu rekor hiç de gururlanılacak bir rekor değil. Ligde henüz 14 hafta geride kalırken, 13 ekip teknik direktör değişikliğine gitti. Samsunspor'da da Teknik Direktör Ümit Özat, önceki gün oynanan Denizlispor maçı sonrası istifa sinyali verse de, henüz resmi bir gelişme yok. Samsunspor da dahil Adana Demirspor, 1416 Trabzon, Altınordu ve Göztepe teknik direktör değiştirmeyen 5 takım. Erkan Sözeri bu sezona Balıkesir'de başlayıp Giresun'la Hüseyin Kalpar ise Karabük'le başlayıp, Alanya'yla anlaşırken, bu zamana kadar ligde ikişer takım çalıştıran teknik direktörler oldu.

KİMLER GÖREV ALDI
Değirmen gibi teknik direktör öğüten ligde, 18 takımda sezon başından bu yana 34 teknik direktör görev yaptı. Ligde bu zamana kadar Ümit Özat, Hamdi Zıvalıoğlu, Osman Özköylü, Eyüp Arın, Engin İpekoğlu, Erhan Altın, Mustafa Comunak, Hüseyin Kalpar, Hüseyin Eroğlu, Erkan Sözeri, Muhammed Yılmaz, Fikret Yılmaz, Özcan Bizati, Cüneyt Karakuş, Mehmet Altıparmak, Ali Yalçın, Bayram Bektaş, İbrahim Üzülmez, Hakan Kutlu, Sefer Yılmaz, Metin Diyadin, Levent Açıkgöz, Elvir Baliç, Cüneyt Dumlupınar, Kemal Özdeş, Alaaddin Demirözü, Timuçin Bayazıt, Engin Korukır, Hüseyin Dağ, Tugay Kerimoğlu, Yücel İldiz ve İrfan Buz görev aldı.

DURUMU NE OLACAK?
Samsunspor'da da her an teknik direktör değişikliği yaşanabilir. Teknik Direktör Ümit Özat, Denizlispor maçı sonrası istifa sinyali verirken, genç çalıştırıcının durumu hafta içi netlik kazanacak.

Selçuk KAYA