Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Of Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlara pilav ikram edilirken, etkinliğe katılan Mehteran Takımı da mini bir konser verdi.

Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen etkinlik, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının konseriyle başladı. Mehter Takımının seslendirdiği birbirinden güzel marşlara eşlik eden vatandaşlara Kutlu Doğum Pilavı ikram edildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, esnaf ve vatandaşların katıldığı etkinlikte Başkan Sarıalioğlu vatandaşlara pilav servisi yaptı.

Tüm Oflu hemşehrilerinin Kutlu Doğum Haftasını kutlayan Başkan Sarıalioğlu, 'Burada düzenlemiş olduğumuz yemeğin, ilçemizin, ilimizin, ülkemizin ve bütün insanlığın bereketine, rahmetine ve dünyaya huzur getirmesine vesile olacak bir adım olmasını temenni ediyorum. Alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin ümmeti olmaktan gurur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. O bizim önderimiz, o bizim örneğimiz. Onun yaşantını örnek alma adına, onun attığı adımları, onun insanlığa sunmuş olduğu reçeteleri yaşatma adına böyle bir program organize ettik. Bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Oflu hemşehrilerimize ve Mehter Takımını göndererek organizasyonumuza destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür diyorum' dedi.