Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamalarla istifa edeceğinin sinyalini veren Ümit Özat'ın durumu hakkında açıklama yapan Başkan Tutu, "O konu gündemimize hiç gelmedi, görüşülmedi. Şu ana kadar kendisi ile görüşme yapmadık. Çünkü gündemimizde öyle bir konu yok' dedi

KENDİSİ İLE GÖRÜŞMEDİK
İdmanı seyreden Başkan Tutu, teknik adam konusuna açıklık getirdi. Başkan Tutu, "O konu gündemimize hiç gelmedi, görüşülmedi. Şu ana kadar kendisi ile öyle bir görüşme yapmadık. Çünkü gündemimizde öyle bir konu yok' dedi.
Ümit Özat'ın idmana çıkmamasının sorulması üzerine Tutu, hocanın rahatsız olduğu nedeniyle idmana çıkmadığını söyledi.


EŞYA PİYANGOSUNA DESTEK İSTEDİ
29 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan Samsunspor Eşya Piyangosu'na destek isteyen Başkan Tutu, "Eşya piyangosunda yönetim kurulumuzun yaptığı gayretler sonucu ilk zamanlar çok güzel bilet dağıtımı oldu. Fakat elimizdeki biletlerin satışı ile ilgili destek gerekiyor. Onun için şehirden ciddi anlamda destek bekliyoruz" diye konuştu.


TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Her maçın kendileri için final niteliği taşıdığını ifade eden Başkan Tutu, "Bizim için her maç final havasında. Balıkesispor da bizim için bu maçlardan biri. Bu hafta maraton tribünün cezalı olması kötü bir durum. Ama bizim taraftarımızın tribünleri dolduracağına eminiz. İnşallah pazartesi günü el ele vererek iyi bir sonuçla ayrılırız" ifadelerini kullandı.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU