Fındık sezonun açılmasıyla beraber üreticilerin istediği 12 liranın üstündeki fiyata bir türlü ulaşılamadı.TMO tarafından açıklanan fiyatları 10.5 lira. İllerin ticaret borsalarında fiyatlar 10 liranın altında seyretmeye devam ediyor. Bu durum üreticiyi sıkıntıya sokmaya devam edecek gibi gözüküyor. Üreticiler fındık fiyatlarının son durumunu büyük bir merakla bekliyor. Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte il il fındık fiyatları...

Samsun-Çarşamba Fındık Fiyatları

Samsun'un en büyük fındık üretim merkezlerinden olan Çarşamba'da fındık fiyatları en düşük 8.90 en yüksek 9.30 seviyesinde.

Terme Fındık Fiyatları

Ortalama olarak Çarşamba ile aynı fiyatlara alıcı bulan Terme fındığı da en düşük 8.60 lira en yüksek ise 9.10 TL'den alıcı buluyor.

Ordu Fındık Fiyatları

Türkiye'nin en büyük fındık üretim merkezlerinden olan Ordu'da fiyatlar en düşük 8.50 en yükse ise 9 liradan alınıyor.

Ünye Fındık Fiyatları

Ordu'da yoğun şekilde fındık tarımının yapıldığı ilçelerin başında gelen Ünye'de en düşük fiyat 8.75 en yüksek fiyat ise 9.25 TL seviyesinde seyrediyor.

Fatsa Fındık Fiyatları

Karadeniz'în en büyük fındık üretim merkezlerinden olan Fatsa'da 3n düşük fiyat 8.50 en yüksek fiyat 9 liradan alıcı buluyor.

Giresun Fındık Fiyatları

Giresun fındık fiyatlarının en yüksek olduğu il konumunda. En düşük fiyat 9.19 en yüksek 9.70 seviyesinden alıcı buluyor.

Düzce Fındık Fiyatları

Batı Karadeniz'in en önemli fındık üretim merkezlerinden olan Düzce'de en düşük fiyat 9 en yüksek ise 9.50 TL seviyesinde bulunuyor.

Sakarya Fındık Fiyatları

Sakarya'da en düşük fiyat 8.50 en yüksek fiyat ise 9 liradan alıcı buluyor.

Kocaeli Fındık Fiyatları

Marmara Bölgesinin fındık üretim merkezlerinden olan Kocaeli'de en düşük fiyat 9 en yüksek fiyat ise 9.50 lira seviyesinde seyrediyor.