Şampiyonun belirleneceği maçlar da Çarşambaspor, Tekkeköyspor'u 3-0'la geçerken, son haftaya averajla lider giren Yospor, 1-1 biten mücadelede Atakum Belediyespor engeline takıldı. Bu sonuçların ardından şampiyon olan Çarşambaspor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi

SON MAÇTA ŞAMPİYONLUK
Samsun Süper Amatör Lig'de sezon tamamlanırken şampiyon nefes kesen maçların ardından Çarşambaspor oldu. Ligin son haftasına Yolspor ve Çarşambaspor aynı puanda girdi. Ylospor averajla lider, Çarşamabsor ise ikinci sırada idi. Şampiyonun belirleneceği son hafta maçlarında Yolspor, Atakum Belediyespor ile Çarşambaspor ise Tekkeköyspor ile karşı karşıya geldi. Çarşambaspor, Tekkeköyspor'u 3-0'la geçerken, Yospor, 1-1 biten mücadelede Atakum Belediyespor engeline takıldı. Bu sonuçların ardından şampiyon olan Çarşambaspor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldi.

YOLSPOR AVANTAJI KULLANAMADI
Tekkeöyspor'u net skorla mağlup eden Çarbamasor, Yolspor-ÜAtakum bebesor mücoesinen gelen haberler bükü sevniç yaşadı. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, sevinç yumağı oluşturup şampiyonluğu ve BAL Ligi'ne yükselmeyi kutladı. Yeşil-Beyazlı cephede bu tablo yaşanırken Yolspor kanadında ise hüzün vradı. Galip gelmesi durumunda diğer maçın sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek olan Yolspor, bu avantajı kullanamazken herkes büyük üzüntü yaşadı. Yolspor ve Havza Belediyespor arasında 1 Mayıs'ta play-aut maçından sonra BAL çıkacak son takım belli olacak.


ŞAMPİYONLUK COŞKUSU...

Şampiyon olup BAL'a yükselen Çarşambaspor'da maç sonunda büyük sevinç vardı. Yeşil-Beyazlı camia şampiyonluğu saha içerisinde doyasıya kutladı.


YILMAZ ÇÖKTÜ...

Beraberliğin ardından Yolspor kenar yönetimi ve futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Antrenör Erol Yılmaz, olduğu yere çöküp kaldı.

BÜYÜK İLGİ...

Atakum Belediyespor-Yolspor karşılaşmasını Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, kulüp başkanları, yöneticiler, antrenörler ve çok sayıda kişi seyretti.

Salim YILDIZ