AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Cumartesi ve Pazar günleri Bafra'da çeşitli ziyaretler yaptı.

Açılış ve cenazelere katıldı. Kutlu doğum haftası etkinliklerine iştirak etti. Muhtarlarla beraber oldu. Cizre'den Bafra'ya gelen öğrencileri Kur'an Kursunda ziyaret etti. Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin AK parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven'de bulundu. Kırcalı ve beraberindekileri Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek karşıladı.

Bafra halkından insanlık örneği

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cizre'den gelen öğrencileri Kuran Kursu'nda ziyaret ederek, "Baframızda büyük bir insanlık örneği göstermiş ve 71 öğrencimizi ağırlamaktadır" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cizre'den Bafra'ya gelen öğrencileri Kuran Kursu'nda ziyaret etti. Ziyarete Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçe Müftüsü İsmail Çiçek ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven de katıldı.

HEP BERABER TÜRKİYEYİZ
Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Kırcalı, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın bilgisi dahilinde Güneydoğuda eğitim-öğretimin olumsuz şartlarından etkilenen 52 kız ve 19 erkek öğrenciden oluşan 71 kişilik grup Bafra Müftülüğü yatılı Kur'an Kurslarına yerleştirilmişti. Bu öğrencilerimizi ziyaret ettik. Muhacir Öğrenciler Bafra Halkının Ensar örnekliği, yüksek misafirperverliği ile ağırlanıyor, eğitimlerine devam ediyor. Bunu görmekten mutluluk duydum. Güneydoğuda devletimiz bölücü teröre karşı amansız bir mücadele vermektedir. Bu mücadelemiz kesintisiz ve tavizsiz olarak devam etmektedir. Burada ki şartlardan olumsuz olarak etkilenen tüm vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Baframızda büyük bir insanlık örneği göstermiş ve 71 öğrencimizi ağırlamaktadır. Bu insanlık örnekleri her il ve ilçemiz tarafından gösterilmektedir. Biz 78 milyon olarak bir ve beraberiz. Biz hep beraber Türkiyeyiz" diye konuştu.