Uzun bir süreden sonra deplasmanda Kasımpaşı'yı 2-1 yenerek moral bulan Kayserispor'da Başkan Recep Mamur, karşılaşma sonrasında soyunma odasına inerek futbolcuları alınan galibiyet sonrasında tek tek tebrik etti.
Maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Kulüp Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, önemli bir maçtan önemli bir galibiyet alarak ayrıldıklarını ifade etti. Oğuz Ortaköylüoğlu, 'Oynadığımız karşılaşmalarda iyi mücadele ediyorduk ama galip gelemiyorduk. Bu karşılaşmanın önemi bu nedenle çok farklıydı. Galibiyet için çıktık ve kazandık' dedi.
Takım oyuncularını ve teknik heyeti alınan galibiyet nedeniyle tebrik ettiğinin altını çizen Ortaköylüoğlu, 'Ortaya konulan futbol ve alınan galibiyet önümüzdeki haftalar için büyük moral ve motivasyon kaynağı oldu. Kasımpaşa maçında bizi uzun bir yoldan gelerek destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onların da desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrıldık. Önümüzde oynayacağımız 5 maç var. Hiç vakit kaybetmeden bu maçlar için hazırlanmaya başladık. Camia olarak bütünleşerek bu maçlardan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz' diye konuştu.
Alınan galibiyet sonrasında, Kayserisporlu taraftarlar şehre dönen takımı hava alanında karşıladı. Takımı tesislere kadar konvoyla takip eden taraftarlar, kulüp girişinde futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.