Türkiye'nin birçok ilinden katılımın olduğu yarışlarda Fatsa ilçesi adına yarışmaya giren Fatsa Off-Road Kulübü gösterdiği performansla derece elde etti.

Pilotlar Naim Felek ve Co pilot Yavuz Kutlu'nun yarıştığı piste yarışta takla atmasına rağmen 3.lük kupasını Fatsa ilçesine getirdiklerini belirten Fatsa Off-Road Kulübü Başkanı Naim Felek yaptığı açıklamada, 'Sinop ilindeki organizasyon gerçekten çok güzel ve amacına uygun şekilde oldu. İyi ve biraz şansız bir yarış çıkardık kendi adımıza. Yarış anında aracımızla takla attık ve yinede dereceye girmesini bildik. Takla atmasaydık daha da iyi bir derece alırdık. İlçemizde yapılacak olan yarışmalar öncesinde bizim için iyi bir deneyim oldu. Fatsa'nın kupasını inşallah burada kulübümüz kaldıracaktır' dedi.

7-8 Mayıs tarihlerinde Fatsa'da düzenlenecek yarışmalara tüm Fatsa halkını davet eden Başkan Felek yaptığı açıklamada, 'İyi bir organizasyonla Fatsa ilçemizde güzel bir yarış düzenlemeyi hedefliyoruz. Burada birçok ilden katılımcılar gelecek. İlçemizi tanıtma adına önemli bir organizasyon olarak değerlendiriyorum bu yarışı. Halkımızın desteği ile bu yarışlarda birinci olmak istiyoruz' diye konuştu.