Yakın arkadaş oldukları bilinen ve birçok filmde beraber rol alan Cem Yılmaz, Ozan Güven ikilisi el ele görüntülendi. Haklarında çıkan aşk iddialarını tiye alan ikili, yaptıkları esprilerle magazin muhabirlerini gülme krizine soktu.

MADEM GAZETEYE ÇIKIYORUZ

'Bundan sonra böyle düşündük. Madem gazeteye çıkıyoruz, biraz hareket getirelim dedik.' diyen ikilinin el ele gezmesini çevredeki insanlar şaşkınlıkla karşılasa da, magazin muhabirleri olayı hızlı bir şekilde aydınlattı.

AŞKIM BEN ARABAYI GETİREYİM

Kameralar tarafından görüntülendiklerini anlayan Ozan Güven ünlü komedyenin yanından hızlı bir şekilde ayrılırken, Cem Yılmaz'a doğru dönerek 'Aşkım ben arabayı getireyim' dedi. Cem Yılmaz ise 'Tamam aşkitom' diyerek Ozan Güven'in arabayı getirmesini onayladı.

CEM'İ BİKİNİLİ GÖRÜNTÜLEYEMEYEKSİNİZ!

Muhabirler tarafından yaz döneminde yeni bir film gelecek mi sorusunun yöneltildiği Cem Yılmaz, proje olmadığını ifade etti. Uzun bir tatil dönemi sizi bekliyor cevabının ardından Ozan Güven topa girerek, 'Cem'i bu sene bikinili görüntüleyemeyeceksiniz' dedi.

AŞK HAYATIM NE ALEMDE

Magazin medyasına çatmaya devam eden Yılmaz, 'Aşk hayatımdan haberiniz var mı? Siz daha iyi biliyorsunuz benden. Ben bilmiyorum.' dedi. Bunun üzerine Cem Yılmaz'a dönen Ozan Güven; 'Hayatım ben gerekli açıklamayı yaptım' ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından çevredekilerin şaşkın bakışları altında ikili otomobile binerek uzaklaştı.